Financiële Behoeften en Oplossingen

Onafhankelijk en persoonlijk contact, daar gaat het om

Wij maken het u gemakkelijk

Hypotheken

Hypotheken

Een hypotheek gaat over meer dan alleen een lage rente. Met welke voorwaarden en verzekeringen moet u rekening houden? Neem contact op voor advies!

Meer informatie
Particulier verzekeren

Particulier verzekeren

Al uw privé verzekeringen goed geregeld. Wilt u advies van uw adviseur? Of liever zelf online vergelijken en sluiten? Klik hier voor alle verzekeringen!

Meer informatie
Zakelijk verzekeren

Zakelijk verzekeren

Het is essentieel om de belangrijke zakelijke risico’s die u loopt, goed af te dekken. Wij denken mee zodat u het beste pakket hebt voor uw bedrijf.

Meer informatie
Pensioen

Pensioen

Bouwt u wel genoeg pensioen op om ook op uw oude dag prettig rond te kunnen komen? Wij helpen u met plannen en het maken van doordachte keuzes.

Meer informatie

Onafhankelijk financieel advies

Wie zijn wij en wat doen we voor u?

Persoonlijk contact en deskundig advies, dat vinden wij belangrijk. Wij zijn onafhankelijk intermediair en adviseurs op het gebied van verzekeringen en financiële diensten. 

De adviseurs van Financiële Behoeften en Oplossingen (FB&O) zijn gediplomeerd financieel adviseur en voldoen aan alle relevante opleidingseisen in het kader van de Wet Financieel Toezicht.

Soerin Motiram
alt

Uw persoonlijke financiële coach

Wij maken graag samen met u een inventarisatie van de risico’s waar u mee te maken hebt. Vervolgens gaan wij samen met u na, welke risico’s verzekerd kunnen worden. Hierbij geven wij adviezen welke producten op basis van onze deskundigheid goed aansluiten bij uw wensen en persoonlijke omstandigheden.

Het traject van inventarisatie, advisering, het tot stand brengen van de overeenkomst, poliscontrole en de schadeafwikkeling wordt door ons begeleid.

Wilt u meer weten?

Neem gerust contact met ons op om eens kennis te maken!