Over ons

Wie zijn wij en hoe kunnen we je helpen?

Wij zijn jouw vertrouwenspersoon op het gebied van financiële zaken.

Financiële Behoeften en Oplossingen (FB&O) is een jonge organisatie die zich gespecialiseerd heeft in particuliere en zakelijke verzekeringen. Persoonlijk contact en deskundig advies zijn erg belangrijk voor de adviseurs van Financiële Behoeften en Oplossingen (FB&O).

Wij maken graag samen met u een inventarisatie van de risico’s waar u mee te maken hebt. Vervolgens gaan wij samen met u na, welke risico’s verzekerd kunnen worden. Hierbij geven wij adviezen welke producten op basis van onze deskundigheid goed aansluiten bij uw wensen en persoonlijke omstandigheden.

Het traject van inventarisatie, advisering, het tot stand brengen van de overeenkomst, poliscontrole en de schadeafwikkeling wordt door ons begeleid.

Soerin Motiram

Financiële Behoeften en Oplossingen (FB&O) bezit een vergunning als financieel dienstverlener welke is verleend door de Autoriteit Financiële Markten en is als zodanig geregistreerd bij de AFM onder vergunningnummer 12044877.

Wij zijn onafhankelijk tussenpersoon en adviseurs op het gebied van verzekeringen en financiële diensten voor de particulier en zelfstandig ondernemer. Wij maken graag samen met u een inventarisatie van uw wensen en van de risico’s waar u mee te maken hebt. Vervolgens gaan wij na, welke risico’s verzekerd kunnen worden.